top of page

Contractuele zaken 

Als MKB-ondernemer dient u er rekening mee te houden dat elke marginale misslag in uw commerciële contract en/of algemene voorwaarden grote financiële gevolgen kan hebben voor uw organisatie. Zo kan uw huidige contract en/of set algemene voorwaarden bijvoorbeeld bepalingen bevatten die in strijd zijn met de actuele wet- en regelgeving met eventueel boetes als gevolg. Of wellicht heeft u uw aansprakelijkheid onvoldoende beperkt? 

 

JuriProfs kan uw bestaande zakelijk contract en/of algemene voorwaarden juridisch beoordelen, of een op maat gemaakt en zo goed als waterdicht contract en/of set van algemene voorwaarden voor u opstellen. Dit alles op basis van een vooraf vastgestelde schappelijke prijs en onder het mom van “voorkomen is beter dan genezen”.

 

JuriProfs kan u eveneens helpen met reeds bestaande contractuele vraagstukken en/of geschillen. Het kan dan bijvoorbeeld gaan om de vraag of er überhaupt een overeenkomst tot stand is gekomen, een conflict over de uitleg van een zakelijke overeenkomst, de vraag hoe en onder welke voorwaarden u een overeenkomst kunt beëindigen, of de vraag wat u kunt doen als uw contractspartij haar (betalings-)afspraken niet nakomt.  

 

Heeft u als ondernemer een vraag op contractueel gebied, neemt u dan gerust vrijblijvend contact met ons op. 

bottom of page