top of page

Partners

JuriProfs houdt zich (onder andere) bezig met grensoverschrijdende incassoproblematiek (B2B) tussen Nederlandse en Belgische ondernemers (MKB en KMO). Om u als MKB- of KMO-ondernemer zo effectief- en kostenefficiënt mogelijk te kunnen bijstaan hebben wij een nauwe en strategische samenwerking met Confidenz Advocaten te Antwerpen. Voor meer informatie over Confidenz Advocaten kunt u op het corresponderende logo drukken.

 

Uiteindelijk streeft JuriProfs ernaar om u als MKB- of KMO-ondernemer op zoveel mogelijk fronten te kunnen ontzorgen op het gebied van het grensoverschrijdend ondernemen. Immers, daar komt nogal wat bij kijken. Vandaar dat wij ook nauwe contacten hebben met Interfisc en Oryx. Wij kunnen u desgewenst in contact brengen met deze specialisten. 

 

Interfisc ondersteunt Belgische en Nederlandse ondernemers bij grensoverschrijdende arbeidszaken, en Oryx houdt zich bezig met international recruitment en intercultural development. Voor meer informatie over Interfisc en Oryx kunt u op de corresponderende logo’s drukken.      

CONFIDENZ_logo-01.jpeg
LOGO INTERFISC-GROEP.JPG
image001.jpg
bottom of page