top of page

Grensoverschrijdende incasso NL-BE

Heeft u als Nederlandse of Belgische ondernemer (MKB of KMO) te maken met respectievelijk een niet-betalende Belgische of Nederlandse zakelijke klant, dan kunt u geconfronteerd worden met zowel juridische als praktische problemen. U moet dan bijvoorbeeld denken aan de verschillende wet- en regeling, de verschillende procedures, de verschillen in cultuur, omgangsvormen en (betalings-)mentaliteit, maar ook “letterlijk” een grotere afstand tussen u en uw niet-betalende klant. 

 

JuriProfs (gevestigd te Breda in de Nederlands-Belgische grensstreek) maakt deel uit van een zeer sterk, betrouwbaar en deskundig juridisch Nederlands-Belgisch netwerk. Hierdoor zijn wij in staat om uw grensoverschrijdende vordering (zowel groot als “klein”) op een effectieve, (kosten)efficiënte, persoonlijke en (in principe) klantvriendelijke wijze aan te pakken, indien noodzakelijk tot aan de Nederlandse of Belgische rechter. 

 

Bij harde/onbetwiste vorderingen werken wij voor wat betreft het buitengerechtelijke traject overigens op basis van
no-cure-low-pay. Met andere woorden, incasseren wij niets dan betaalt u slechts een kleine vergoeding voor onze incassodiensten. Hiermee blijft het financiële risico voor u beperkt. Uiteraard zullen wij ons uiterste best doen om de niet-betalende klant in het buitengerechtelijke traject de gehele vordering (dus inclusief kosten) te laten voldoen, zodat de incasso uiteindelijk voor u zonder kosten is.

Voor een volledig overzicht van de spelregels en tarieven verwijzen wij u naar de voorwaarden grensoverschrijdende minnelijke incasso, te downloaden via de website.  

 

Indien noodzakelijk kunnen wij ook een gerechtelijke incassoprocedure voor u verzorgen op basis van een schappelijk uurtarief dan wel (indien mogelijk) een vaste prijs. 

 

Heeft u weleens te maken met een niet-betalende Nederlandse of Belgische zakelijke klant neemt u dan gerust vrijblijvend contact met ons op voor wat meer informatie. 

bottom of page