top of page

Nationale incasso (B2B) 

Heeft u als MKB-ondernemer te maken met een niet-betalende zakelijke klant met alle financiële frustraties van dien? Dan is het raadzaam om zo spoedig mogelijk een signaal aan uw niet-betalende klant af te geven. Dat kunt u doen door het incassotraject aan JuriProfs over te laten. Immers, JuriProfs heeft jarenlange ervaring met minnelijke en (indien noodzakelijk) gerechtelijke incassozaken van “kleine” tot grote bedragen, en van eenvoudige tot complexe gevallen. Wij hanteren een snelle, intensieve en doortastende incassomethode, in principe met een aanpak gericht op klantbehoud dan wel (indien door u gewenst) met een harde aanpak. Immers, maatwerk staat bij JuriProfs voorop!

 

Financieel gunstig voor u is dat wij het minnelijke incassotraject voor harde/onbetwiste vorderingen kunnen behandelen op basis van no-cure-low-pay. Met andere woorden, incasseren wij niets dan betaalt u slechts een kleine vergoeding voor onze incassodiensten. Uiteraard zullen wij ons uiterste best doen om de niet-betalende klant in het buitengerechtelijke traject de gehele vordering (dus inclusief kosten) te laten voldoen, zodat u uiteindelijk geheel kostenvrij blijft. Voor een volledig overzicht van de spelregels en tarieven verwijzen wij u naar de voorwaarden minnelijke incasso nationaal, te downloaden via de website.  

 

Mocht uw niet-betalende klant (ondanks ons intensieve incassotraject) uiteindelijk niet alsnog tot betaling overgaan, dan kunnen wij u voor een schappelijk uurtarief dan wel (indien mogelijk) vaste prijs als jurist bijstaan in een gerechtelijke procedure met betrekking tot vorderingen tot een hoofdsom van € 25.000,00. Voor vorderingen boven de € 25.000,00 werken wij samen met kwalitatief goede en betaalbare advocaten uit ons betrouwbare netwerk.

 

Aangezien wij ook deel uitmaken van een sterk, betrouwbaar en deskundig juridisch Nederlands-Belgisch netwerk kunnen wij ook zeer zeker Belgische KMO-ondernemers helpen met hun incassoproblemen (B2B) binnen België.

 

Wenst u een incassotraject op te starten via JuriProfs of wilt u wat meer inlichtingen over de werkwijze, neemt u dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

bottom of page