top of page

Referenties

Sietse Kaaij

"Zeer goed geholpen door JuriProfs (Erwin Spuijbroek) bij een geschil.
Ben goed geïnformeerd, men is helder en transparant.
Kan hem zeker iedereen aanraden."
Tommy Michielsen
Eigenaar van Mootio B.V.


"Ik heb Erwin leren kennen als een betrouwbaar persoon met verstand van zaken welke maat oplossingen biedt. Verdiept zich goed in de materie, geeft eerlijk advies en handelt zaken keurig af. De volgende opdracht gaat weer naar je toe Erwin! Bedankt voor de samenwerking."
Michael Libow
President at Nebula Exhibits


"Our company had a very difficult situation in obtaining a refund that we were legally entitled to. Within one week, Erwin expertly obtained a fair settlement and got us our money. He was prompt and professional and most importantly, gets great results."
Marjon Post
 
"JuriProfs (de heer Spuijbroek) heeft ons enorm goed geholpen met een conflict met verhuurders van ons vakantiehuisje. Over het opstellen van de brief, de snelheid van reageren en de correcte manier van afhandelen zijn wij erg positief! Super opgelost!"
Georgios Michidis
Inspector at LyondellBasell
 

"Erwin heeft voor mij, ZZP er, onlangs algemene voorwaarden opgemaakt en persoonlijk toegelicht. Zijn enorme inzet, deskundigheid en enthousiasme heb ik als zeer prettig ervaren. Mocht ik in de toekomst nog juridisch advies nodig hebben zal ik zeker weer van zijn diensten gebruik maken."

Leo Hollander
Cross-Border Human Resources Specialist and Philosophical Practitioner at
Denk-wijzer dé Filosofische Praktijk

 

“Erwin heeft mij destijds op een doortastende wijze bijgestaan in een gerechtelijke procedure. In de weg ernaar toe heeft hij mij op een prettige manier en correct geïnformeerd en geadviseerd. Zijn juridische expertise, grote inzet en betrokkenheid is mij bijgebleven. Ik kan Erwin dus erg aanbevelen voor juridische incassozaken”.

Yasemin Bagdadi
Eigenaar van BeYourLight
 
"Ik heb Erwin ingeschakeld voor een incasso casus. Niet alleen was ik ontzettend tevreden over hoe hij de communicatie met mij aanpakte, het hele gebeuren serieus opnam en mij adviseerde. Maar ook had hij in de zaak 100% resultaat! Boven verwachting. Top!!"
 
Timen Bousema

"Juriprofs heeft mij zeer adequaat bijgestaan in de invordering van ten onrechte niet betaalde huur. Prettig professioneel contact. Aan te raden."
John Menue
Eigenaar van John Menue Relatiebeheer & Acquisitie
 

"Onlangs heb ik gebruik gemaakt van de juridische expertise van Erwin i.v.m. het starten van mijn eigen onderneming. Hij heeft naar volle tevredenheid de Algemene Voorwaarden en de overeenkomst voor mijn bedrijf, John Menue Relatiebeheer & Acquisitie, samengesteld."

Noortje van Loon
WeerZon
 

"Ik heb het genoegen gehad met Erwin te mogen samenwerken bij Rosmalen Gerechtsdeurwaarders. Erwin is een prettige gespreks- en sparringspartner en een fijne collega. Hij kan hoofdzaken van bijzaken onderscheiden en gaat gericht op zijn doel af. Erwin is zeer klantgericht en zal altijd eerst onderzoeken of zaken haalbaar zijn en dit oordeel open en eerlijk met de opdrachtgever bespreken."

Ronald van de Kasteelen
Credit manager
 

"Ik heb Erwin leren kennen toen hij werkzaam was bij Rosmalen. Ik werkte als credit manager bij Spar en Erwin kwam met accountmanager John Menue op bezoek met de intentie met elkaar op incassogebied in zee te gaan. Vrijwel meteen was er een klik. Kan niet anders want Erwin is een open en innemende persoonlijkheid met superveel kennis op juridisch gebied (niet alleen bij vorderingen maar veel breder). 
Erwin is tevens zeer klantgericht en zal altijd eerst onderzoeken of zaken haalbaar zijn en dit oordeel open en eerlijk met de opdrachtgever bespreken (aan den lijven ondervonden). Kortom, Erwin is gewoon een klasbak!"

Nick Snippe
Eigenaar van Magazijn 22


"Erwin heeft mij in het afgelopen jaar bijgestaan met een incasso-traject, dit geheel is op een zeer duidelijke en correcte manier opgelost, ondanks dat de “wanbetaler” geen enkele medewerking toonde.
Al met al is dit tot een goed einde gekomen en ik zou Erwin zeker aanraden bij een juridisch conflict!"
Cor van Eck
General Director 
MALT- Mediation & Advisers in Logistics and Transport

"Ik heb onlangs de hulp ingeschakeld van JuriProfs voor het terugvorderen van een koopsom wegens een niet geleverd product. JuriProfs is erin geslaagd om binnen een zeer korte tijd 100% resultaat te boeken. Ik heb JuriProfs ervaren als een zeer betrouwbare partner die bereid is om een stapje extra te zetten voor de klant."
Albert Bienefelt
Coördinator Wijkontwikkeling at AlleeWonen
 

"Met Erwin heb ik een aantal prima gesprekken gehad m.b.t. juridische informatie voor wijkbewoners, o.a. via social media en in een van de Roosendaalse wijkkranten. Erwin wist daarbij prima de balans te vinden in de diverse belangen, zowel bewoners als de betreffende wijkpartners. Laagdrempelig, geïnteresseerd, sympathiek en deskundig zijn eigenschappen die bij mij naar boven komen borrelen als ik aan de samenwerking met Erwin denk."

Fernando Fernandez
Hoofd juridische zaken / senior legal counsel at Spar Holding Netherlands
 

"Prettige persoonlijkheid die goed luistert naar mijn wensen als klant. Hij heeft me prima ondersteund bij het innen van vorderingen. Erwin heeft incassodossiers die gesloten leken weer opengebroken. Met respect voor alle partijen."

Sanne van Gils-Goedee
Sky Terrace Communication
 

"Erwin heeft mij in zijn functie bij Rosmalen naar volle tevredenheid geholpen bij het incasseren van een openstaand bedrag. Hij heeft daadkrachtig gehandeld en mij op een hele prettige manier op de hoogte gehouden van de voortgang van de incasso." 

Oscar Tigchelhoff
Eigenaar 
Prixos Kantoorartikelen

"Erwin verzorgt het incasso traject voor Prixos.nl naar volle tevredenheid. De resultaten zijn goed (beter tot veel beter dan grote bureaus waarmee ik in het verleden gewerkt heb). De nodige humor in de emailtjes rondom deze cases maakt het werken met Erwin, zelfs vanop afstand, aangenaam en gemakkelijk. Samengevat: ik kan Ewin van harte aanbevelen!" 

Arnoud van Werkhoven

Eigenaar Vianoud Transport/ CEO and Founder of Sjipit

"Wat doe je als jouw klant weigert te betalen? Juist, Erwin bellen. Wát een doorpakker is hij en dan heb ik het nog niet eens over het "ontzorgen" van een compleet incasso-traject van A tot Z. En nee, je klant dreigen met gerechtelijke stappen is nooit leuk, maar op de wijze hoe Erwin dit aanpakt is het het zeker waard. Twijfel niet beste ondernemer, contact Erwin en het gaat goed komen." 
Ingrid Venis-Noestheden

"Na eerst zelf een aantal brieven gestuurd te hebben om ons geld, voor niet geleverde lessen, bij een rijschoolhouder terug te krijgen Erwin ingeschakeld. Binnen de kortste keren hadden wij alsnog het geld op de rekening staan. Super snel en netjes afgehandeld. Zeker aan te raden als je er zelf niet meer uitkomt."
Koen Geuke
Eigenaar van GP Vloerverwarming


"Een zeer goed bedrijf die je met raad en daad bij staat!
Geen loze beloftes maar altijd een oplossing!"

Teus de Bruin

Operational Manager bij Feelogic BV


"Wij doen alweer een jaar zaken met Juriprofs. De goede en deskundige aanpak van Erwin heeft ons geen klant gekost en wel alle facturen betaald gekregen. Dus Erwin bedankt voor al uw diensten en bevelen u ook bij een ieder aan. Super bedankt."

Roel Fleerakkers

Partner at AC|S Accountants & Belastingconsulenten NV


"Erwin heeft net voor ons kantoor een dossier succesvol kunnen afsluiten. Het grensoverschrijdend invorderingsdossier werd perfect door hem opgevolgd, we werden van iedere stap op de hoogte gebracht. Kortom super service!! Doe zo verder Erwin!"
Patrick van Beurden

"Zeer goed geholpen door Erwin.
Duidelijke communicatie en samenwerking. Zaken worden meteen opgepakt en daardoorwas voor mij de zaak snel besloten.
Mocht ik in de toekomst weer een juridisch adviseur nodig hebben dan weet ik waar ik zijn moet !!!"
Ed Riemens
Beleidsmedewerker gemeente Breda


"Correct, snel, meelevend, meedenkend en klantgericht. Snapt hoe vervelend het is als je op je geld zit te wachten. Goede aanpak en goed resultaat. Bedankt!"
Judith Teunissen

"Erwin werkt doortastend en snel. In een kansloze zaak mijn geld terug te vorderen van een malafide (oplichters) bedrijf, heeft Erwin (JuriProfs) dit binnen mum van tijd wél voor elkaar gekregen. Het contact met Erwin ervaar ik als zeer prettig, korte lijnen, professioneel én persoonlijk."

Ralf Raaijman
Eigenaar Diving Service Raaijman


"Onlangs heeft Erwin mij geholpen met een klant die over langere periode betalingen uitstelde, dankzij de goede en correcte wijze van communiceren wat de consequenties zouden zijn bij niet betalen of verder uitstellen ervan heeft Erwin hun kunnen “overtuigen” om per direct de betaling uit te voeren! Erwin, Enorm bedankt."

Wouter van der Meer

Praktijkeigenaar - fysiotherapeut bij Fysiotherapie Vlambloem


"Erwin verstaat zijn vak. Hij doet wat er wordt afgesproken en laat hier geen gras over groeien. Hij anticipeert snel en ook in de avonduren en weekenden bereikbaar per mail wat ik erg prettig vond. Hij heeft mij goed geholpen en denkt met me mee. Top! Bedankt Erwin."

Guus Kristel

Eigenaar
 Stal Westfrisia

"Na een lastige onderhandeling met een ex-cliënt die bovendien naar België verdween de invordering in handen gegeven van JuriProfs. Het contact verliep via Erwin Spuijbroek en na geruime tijd en uitstekend behandeld te zijn is de invordering keurig afgehandeld en geïncasseerd. Mijn complimenten voor dit bedrijf en een aanrader."

Natascha IJsselstijn

"Je wordt heel goed geholpen, gelijk een luisterend oor. Je wordt serieus genomen en samen zoek je naar een passende oplossing. Top!!"
Mieke de Kunder
Eigenaar van Decohaus


"Erwin is zeer deskundig en professioneel. We werden goed en snel geholpen met onze juridische vraagstukken."
Hans Nooijen
Teamleader Collections bij Alphabet Nederland BV
 

"Ik heb Erwin leren kennen als een gedreven incassospecialist met kennis van zaken waarbij hij zeker oog houdt voor het adviserende aspect die

 complexe incassodossiers met zich brengen." 

Tom de Groot
Jurist
 

"Scherp, betrokken en doortastend is hoe ik Erwin zou omschrijven. Ik heb het genoegen gehad enkele jaren met hem samen te werken. Een fijne collega en sparringpartner. Denkt in oplossingen en gaat complexe zaken zeker niet uit de weg!"

bottom of page